
- Sätt ugnen på 175 grader och smöra och bröa en form (ca 24 cm i diameter)
- Vispa smör och socker pösigt. Tillsätt ett ägg i taget under vispning
- Blanda vetemjöl med kryddor, bakpulver och bikarbonat
- Blanda ner mosade bananer, vetemjölblandningen, och kaffe i äggvispet. Vänd sist ner hasselnötterna
- Grädda kakan lång ner i ugnen ca 50 min.
100 g smör, rumsvarmt
200 g Creme cheese, rumsvarm
200 g florsocker
1 tsk vaniljsocker
100 g (1 dl) grädde
-
Vispa smöret vitt
-
Tillsätt creme cheese och vaniljsocker och vispa så det går ihop
-
Sikta ner florsockret lite i taget och vispa till en slät kräm
-
Tillsätt grädde och vispa fluffigt
- Vänd ner ca 0,5 dl av den salta kolasåsen lite slarvigt
-
Spritsa ut frostingen på kakan. Klicka dit lite salt kolasås. Pudra över kakao blandat med guldpulver. Toppa med hackade pistagenötter


